Det nyfikna fallet av Elisabeth Hasselbecks Missing Belly Button

Endera var Elisabeth Hasselbeck född utan en mage, eller hon har fallit offer för en intensiv retuschering i en ny serie av fitness-tv-annonser…

0327 elisabeth hasselbeck vg

Elisabeth Hasselbeck är talesman för Proform Exercise Equipment, och en ny artikel påpekade någonting ovanligt: ​​På en TV-plats verkar det som att stjärnan inte har någon navelknapp! Orsaken är, enligt rapporter, kraftig retuschering. I ansträngning att göra hennes mage ser helt perfekt ut, tycktes någon ha airbrushed ut sin navel helt. Hoppsan!

Det här är så irriterande om allt detta, om det är sant att Elisabeth blev retuscherad (och för skivan skyller jag henne inte för något av detta): a.) Vi ska tänka att den produkt hon är säljer fick hennes abs att se den där faben, när vi kanske inte ser en riktig bild av hur hennes mage ser ut, och b.) det skickar ett meddelande till andra mammor att perfekta buken efter barnet är normen och möjligen lätt att få (FYI: Alla som har en bebis, vet att detta kan vara en av de största utmaningarna efter träning!)

(Hur ska * Glamour hantera retuschering? Vår chefredaktör väger in!)*

Vad tycker du om den här typen av retuschering? Buggar du dig? Är du mindre benägna att köpa en hälso- eller fitnessprodukt när du vet att modellen / talesmannen har retuscherat eller airbrushed i foton och TV-inspelningar?

Mer läsning:

Skulle du få en “mamma tuck”?

Israel förbjuder mager modeller – tycker du att det är ett bra drag?

Låt oss prata om omklädningsrummet: Är du helt och hållbar, eller täcker dig??

Hur mycket retuschering är för mycket?

Foto: Skärmdump av Daily Mail-täckning
Ссылка на основную публикацию
2019