3 icke-koffein sätt att bota en koffein huvudvärk (jag behöver dem alla!)

Så jag är på dag tre utan koffein – och jag tror att jag äntligen kan vara över illamående, skakningar och (nästan!) huvudvärk. Skulle du tro på mig om jag sa att jag inte hade någon aning om att det skulle komma?

0208 caffeine headache vg

Jag gjorde inte ärligt! Jag har en latte om dagen, med enstaka Diet Coke (jag vet, jag vet). Jag trodde det skulle vara lätt-skämt att ringa av koffein, men det har varit allt annat än. När mina templar nådde den punkt där det kändes som en 80-talets metalldrummer använde dem för att spela in en förlängd klippning, var det dags att hitta ett botemedel. Som en av dessa:

  • Pepparmynta: Pepparmynta har använts i århundraden för att behandla allt från matsmältningsbesvär till huvudvärk. Du kan dabla lite pepparmynta på huvudet för att underlätta huvudvärk, eller till och med dricka pepparmintte (det är icke-koffeinfritt och det hjälper dig att hydrera – vatten är också bra för huvudvärk).

  • Aromaterapi: ingefära, lavendel eller eukalyptusoljor har alla visat sig hjälpa till att slå huvudvärk i underkastelse.

  • Sova: Det är typ av ett alternativ för upptagna dagar som inte kommer att göra låta du slutar allt och tupplur, men det är möjligt att helt enkelt sova genom smärtan (koffeinhuvudvärk går så småningom på egen hand – vanligtvis efter ca 48 timmar). Om sömn är helt ur frågan kan en kort vila i mörkt rum med mjuk musik hjälpa till.

  • Ge dig själv “pinch”: Jag gjorde mycket av det här igår. Med din tumme och pekfinger på ena handen, kläm området på din palm halvvägs mellan tummen och pekfingret på din andra hand. Massage försiktigt.

Får du någonsin koffeinavdrags huvudvärk? Vilka andra icke-koffeinvägar använder du för att lugna dem? Dela med sig!

Mer om bakterier:

  • Sanningen om bakterier

  • Hälsa Gör eller Gör inte: Minskar ett handslag för att undvika bakterier

5 Skrämmande sanningar om bakterierna under dina fingernaglar (och hans!)

Foto: Thinkstock
Ссылка на основную публикацию
2019