Jag älskar det här: Tiffany & Co. Genius New Engagement Ring App

Jag är nyfiken på mina engagerade läsare: Hur hittade din kille din ringstorlek? Skulle han kunna dra ut det på D.L. (det vill säga smyga en av dina ringar ut ur huset eller fråga din BFF) eller tog du honom helt i akten? Också: Tiffanys nya IPhone app skulle kunna förbättra processen för bra!

0614 tiffanylegacyring

Till skillnad från de flesta saker Tiffany & Co., är varumärkets just debuterade förlovningsringare app med en söt $ 0 prislapp. Den coolaste funktionen som appen erbjuder är en ringsignal på skärmen, det första verktyget i sitt slag från en juvelerare. Det låter användare (eller din kille) bestämma ringstorlek på några sekunder genom att placera en faktisk ring direkt på skärmen och anpassa den med rätt cirkel i guiden. Översättning: För att ta reda på din ringstorlek, behöver du bara låna en vanlig ring från din smyckeskrin och lägga den mot hans IPhone. Det enda smutthålet är självklart att det måste vara en ring som passar på ditt ringfinger, inte säg ditt pinky finger, annars är det fel storlek.

Också tillgängligt via appen är möjligheten att bläddra i hela samlingen av Tiffany & Co. ringar. Ringarna visas sant i storlek (ganska coolt!) Och varje stil kan ses med diamanter med sex olika karatstorlekar för enkel jämförelse och kontrast. Du kan också para ringarna med bröllopsband och spara eller dela dina favoritringar via e-post, Facebook och Twitter. Unforch, shopping via telefonen är inte ännu en tjänst Tiffany erbjudanden eftersom de inte säljer ringarna online. Om du eller din älskling vill köpa en av de stilar du eller han väljer, måste han ringa till affären eller hitta närmaste plats. (Appen låter dig göra ett avtal för ett samråd, förstås.)

Sammantaget ganska snyggt, va? Jag hoppas att fler smycken följer stegen i Tiffany & Co. och gör det enkelt att läsa igenom sina förlovningsringar via mobiltelefon.

Ladda ner den gratis appen nu på I-Tunes!

Plus:

  • 39 av de gnistrande ringarna någonsin

  • Fem handgjorda ringar under $ 500

  • Bygg din egen förlovningsring!

Fler sätt att få glamour

GRATIS Skönhetsprodukter! Ange för din chans att vinna en ny pris varje dag!

Besök Shopglamour.com för söta saker från bara $ 10!

Ange de senaste Glamour-tävlingarna!

Följ oss på Twitter

Lägg till oss på din iGoogle-startsida

Foto: Courtesy of Tiffany & Co.
Ссылка на основную публикацию
2019