Att planera en Disney Fairy Wedding är enklare (och mindre dyrt) än du tror

Det är en tisdagskväll i slutet av januari, och jag ska krascha ett par bröllop framför Sleeping Beauty Castle på Disneyland i Anaheim, Kalifornien. Det är en relativt intim affære, men chockerande, ingen av Ruby och Erics vänner och familj ifrågasätter min närvaro. För ett ögonblick undrar jag varför, men man tittar om min omgivning och det blir plötsligt klart: Jennifer Lawrence kunde ha kraschat den här saken och jag tvivlar på att någon skulle märka. För när du är på Disneyland efter att parken har stängts, finns det mycket mer spännande saker att kolla.

Ja, välkommen till Disneys Fairy Weddings. Det är förutsättningen för specialen med samma namn, som flyger i kväll (söndag 7 maj) på Freeform och är värd av Ungkarl favoriter Ben Higgins och Lauren Bushnell. 90-minutersevenemanget tar tittarna bakom kulisserna som fyra par som planerar sin bröllopsdag (eller natt) vid olika Disney egenskaper.

FOTO: Chloe Rice / Freeform

Jag älskar Disney resorts, men jag var lite skeptisk till vad en verklig Disney bröllop såg ut. Kommer bruden att klä sig som sin favorit prinsessa? Är varje hors d’oeuvre i form av Mickey Mouse? Ingår receptionen obegränsade rider på Space Mountain?

Bröllopet, som det visade sig, var ingenting nära vad jag hade drömt upp (vilket är nog en bra sak). Ruby och Erics bröllop var en av de mest klassiska, mest magiska affärer jag någonsin har deltagit i. (Tilläggspunkter: Pentatonix var deras bröllopsband!) Varje detalj – från platsen till blommorna till hennes vagnsresa – var fantastisk och elegant. Och glömma mottagningen efteråt på närliggande California Adventure. Precis när jag trodde att mini-hummerrullarna var tillräckligt för att försegla affären började World of Color spela över vattnet, och jag var lika memorerad som en femåring som såg Magic Kingdom för första gången.

Men vad tar det för att faktiskt dra av ett Disney-bröllop? För att inte nämna, vad gör det kosta? Efter att min magiska kväll löpte lösa i hela parken (allvarligt, det finns inget som att se Matterhorn nära när ingen annan är inom 50 meter av dig) gick jag direkt till marknadschefen Korri McFann för att få alla svaren. Håll fast vid dina Mickey öron!

FOTO: Jessica Radloff

Glamour: Hur kan ett par börja planera sitt perfekta Disney bröllop?

Korri McFann: Disneys Fairy Weddings & Honeymoons har hjälpt par från hela världen att planera sina bröllop i 25 år. De ger en enda upplevelse som hjälper till med evenemangsplanering, arenor, mat och dryck, blommor, underhållning, foto och video behov. Vi har omfattande planeringsverktyg på vår hemsida för dem som fortfarande är i drömstadiet.

Glamour: Hur mycket kostar Disney-bröllop faktiskt att prata om att vara i drömstadiet? Fungerar de inom budgetar alls?

KM: Vi har många erfarenheter för par att välja mellan, oavsett om det är en fest ombord på Disney Cruise Line eller en öflykt på Hawaii eller hyra ut Magic Kingdom för natten. En intim firande med en handfull gäster skulle börja från $ 2500. Vår Wishes Collection erbjuder par ett helt anpassat bröllop från $ 12,000. Vi har en bröllopsupplevelse för stort sett alla budgetar.

Disneyland-saga-bröllop-Italien-Epcot-brud
FOTO: Todd Anderson / Freeform

Glamour: Vad var ditt favoritbröllop på en Disney-fastighet?

KM: Åh min! Jag tycker just nu att jag verkligen älskar bröllopsceremonierna i de olika paviljongerna i Epcot. I stället för att jätte ut till Tyskland, Italien eller Japan har par möjlighet att byta sina löften i olika “länder” som gör att du känner att du transporteras till en helt ny plats.

Glamour: Jag kunde inte tro på detaljerna som gick till att skapa Ruby och Erics drömbröllop. Jag menar att det var dolda Mickey i blombladet vid gången!

FOTO: Jessica Radloff

KM: Vårt jobb är att göra varje händelse till en reflektion av ett pars individuella stil. Detta kan uppnås med kulinariska val och färgschema för bröllopet till världsberömda underhållning och arenor som väljs ut för den stora dagen. En av mina personliga favoriter är Major Domo, den royal footman från Cinderella. Par kan få honom att delta som en överraskning för att styra bröllopsgäster genom hela kvällen som ceremoniemästare.

Glamour: Vad inspirerade dig om Ruby och Erics Disneyland bröllop?

KM: Så mycket! Jag älskade blombladen, sagan runner ner 100-fots gången som leder upp till Sleeping Beauty Castle, och kameleon stolarna var en perfekt passform för denna plats. Och att se Rubins reaktion på Pentatonix när hon kom fram till ceremonin i Cinderella Coach var ett oförglömligt ögonblick. Det var helt oväntat för bruden och en magisk överraskning för ett förtjänt par.

FOTO: Jessica Radloff

Glamour: Och hur väljer bruden sina klänningar? Hur kommer det att spela??

KM: Vi erbjuder Disneys Fairy Tale Weddings brudsamling med Alfred Angelo inspirerad av ikoniska Disney prinsessor. Mönstren är inte bokstavliga tolkningar utan snarare ett alternativ för brudar som söker sin egen nutida saga. Linjen avslöjar nya bröllopsklänningar varje fall på Bridal Fashion Week. Under den senaste säsongen visade vi två nya prinsessinsinspirerade klädalternativ: Pocahontas och Mulan. Så nu finns det minst en brudklänning för hela serien på 11 prinsessor.

FRI FORM SPECIALS -
FOTO: Todd Anderson / Freeform

Glamour: Hur fick du ditt jobb som Fairy Tale bröllopskoordinator?

KM: Ironiskt nog såg jag Disney’s Fairy Tale Weddings på en TV-show för många år sedan och blev slagen tillräckligt för att komma och arbeta för dem. Det var inte länge sedan jag började jobba för Disney, och de erbjöd mig en möjlighet att svara på telefoner för Disneys Fairy Tale Weddings. Resten är historia. Vi har ett fantastiskt team av professionella som får tänka på bröllop 365 dagar på året, vilket är verkligen speciellt. Jag tycker om att hjälpa till att vara en liten del av att få någons saga att bli dröm.

Disneys Fairy Weddings airs ikväll (söndag 7 maj) klockan 8:00 p.m. ET på Freeform.

Ссылка на основную публикацию
2019